duminică 22 octombrie 2017 1:59 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / LIVE TEXT / Danemarca – Romania se joaca astazi, de la ora 19:00! Tricolorii spera sa mai faca o figura buna sub comanda lui Cosmin Contra
Magazin Online

LIVE TEXT / Danemarca – Romania se joaca astazi, de la ora 19:00! Tricolorii spera sa mai faca o figura buna sub comanda lui Cosmin Contra

Echipa nationala a Romaniei va disputa duminica, in deplasare, ultimul meci al acestei campanii de calificare la Campionatul Mondial din Rusia 2018. Partida se va desfasura de la ora 19:00, pe Stadionul Parken din Copenhaga si va fi transmis in format LIVE TEXT pe www.SPTFM.ro.

Dupa ce au invins-o pe Kazahstan cu scorul de 3-1 pe Stadionul „Ilie Oana” din Ploiesti, tricolorii sunt increzatori ca pot incheia cu capul sus aceasta campanie, sub comanda noului selectioner Cosmin Contra.

Romania se afla pe locul 4 in clasament, avand 12 puncte adunate in cele 9 meciuri disputate. Ca si calificata este Polonia care are 22 de puncte si ocupa prima pozitie a Grupei E, iar pe locurile 2 si 3 se afla Danemarca cu 19 puncte, respectiv Muntenegru cu 16 puncte. Pe ultimele doua pozitii se claseaza Armenia cu 6 puncte si Kazahstan cu 2 puncte.

The post LIVE TEXT / Danemarca – Romania se joaca astazi, de la ora 19:00! Tricolorii spera sa mai faca o figura buna sub comanda lui Cosmin Contra appeared first on Sport Total FM.

Sport | SportFM | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com