duminică 19 noiembrie 2017 10:34 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / LPF a dictat cele mai mari pedepse ale acestui sezon de Liga 1, dupa scandalul din finalul partidei FC Viitorul – CS „U” Craiova!
Magazin Online

LPF a dictat cele mai mari pedepse ale acestui sezon de Liga 1, dupa scandalul din finalul partidei FC Viitorul – CS „U” Craiova!

hagi-imbranceliScandalul din finalul partidei de la Ovidiu, dintre Viitorul si CS U Craiova (2-0) a adus cele mai mari pedepse ale acestui sezon de Liga 1. Site-ul lpf.ro a anunat un total de 15 etape de suspendare si amenzi in valoare de 27.300 de lei. In schimb, implicat in scenele de final, cel de la care a pornit totul, Gica Hagi, a scapat doar cu un avertisment.

FC Viitorul Constanta – CS U Craiova – Incidente – in baza art. 57 alin 1 si 4 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis si 15, din RD, se sanctioneaza antrenorul Gheorghe Hagi cu avertisment; in baza art. 63.1.b + 63.2.4.a si 63.2.6 din RD, se sanctioneaza jucatorul Santos do Rosario Ramilton Jorge (CS U Craiova) cu suspendare pentru sase jocuri si penalitate sportiva de 10.000 lei;

in baza art. 63.1.b, raportat la 63.2.4.a si 63.2.6 din RD, se sanctioneaza jucatorul Ramniceanu Teodor ( FC Viitorul) cu suspendare pentru trei jocuri si penalitate sportiva de 6.000 lei; in baza art. 63.1.b + 63.2.4.a si 63.2.6 din RD, se sanctioneaza jucatorul Radoi Sorin ( FC Viitorul) cu suspendare pentru sase jocuri si penalitate sportiva de 11.300 lei„, se arata in comunicatul LFP.

In momentul in care Hagi si-a adunat jucatorii la centrul terenului, dupa fluierul final, Vatajelu, capitanul Craiovei, a venit langa grupul constantenilor. Prima data a fost indepartat de Razvan Marin, dar a insistat si a fost, in cele din urma, impins de doua ori chiar de Hagi. Rambe a reactionat si l-a impins la randul sau pe „Rege”.

S-a creat imediat un meleu in care s-au impartit si pumni pe suprafata de joc. Acelasi Rambe l-a lovit pe portarul Ramniceanu, in ajutorul caruia a sarit Sorin Radoi, care a incercat sa-i prinda un pumn atacantului din Insulele Capului Verde.

Craiovenii au ajuns mai tarziu la vestiare. Arbitrul Radu Petrescu a dictat doua eliminari, dupa altercatie: le-a aratat direct cartonasul rosu lui Rambe de la Craiova si lui Ramniceanu de la Viitorul.

The post LPF a dictat cele mai mari pedepse ale acestui sezon de Liga 1, dupa scandalul din finalul partidei FC Viitorul – CS „U” Craiova! appeared first on Sport Total FM.

Sport | Sportfm.ro | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com