sâmbătă 21 octombrie 2017 3:52 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Lucian Sanmartean a confirmat: „Am deja o luna aici si ma simt foarte bine. Le-am spus ce m-ar interesa”
Magazin Online

Lucian Sanmartean a confirmat: „Am deja o luna aici si ma simt foarte bine. Le-am spus ce m-ar interesa”

Liber de contract, Lucian Sanmartean se antreneaza cu formatia ilfoveana FC Voluntari si a confirmat interesul pentru semnarea unei intelegeri cu trupa lui Claudiu Niculescu.

“Am antrenamente in fiecare zi, mereu ma pregatesc cu cei de la FC Voluntari. Am avut doua runde de discutii cu dansii, le-am explicat situatia, le-am spus ce m-ar interesa, mi-ar placea sa lucrez cu ei. Am deja o luna si ma simt foarte bine la Voluntari. Oricum, mai am si alte propuneri, dar ideea e ca nu sunt pregatit 100%. Am nevoie de o perioada de pregatire, apoi vom discuta mai amanuntit”, a declarat Lucian Sanmartean la Telekom Sport.

Ilfovenii vor inaugura nocturna Stadionului „Anghel Iordanescu” din Voluntari vineri, de la ora 20:45, in meciul cu FCSB din returul de campionat al Ligii I. Dupa ce s-a pregatit cu jucatorii de la Voluntari, Sanmartean s-a declarat increzator in fortele lor, glumind ca i-a motivat cu bere.

“Baietii vor fi mai mult decat pregatiti impotriva celor de la FCSB, pentru ca le-am dat eu toata saptamana bere sa bea si sunt foarte motivati” , a mai spus Sanmartean.

The post Lucian Sanmartean a confirmat: „Am deja o luna aici si ma simt foarte bine. Le-am spus ce m-ar interesa” appeared first on Sport Total FM.

Sport | SportFM | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com