duminică 19 noiembrie 2017 10:39 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Marius Niculae sare in apararea lui Marica: „Daca domnul Negoita in dorea la Dinamo acum vorbeam de o revenire a lui Marica la Dinamo”
Magazin Online

Marius Niculae sare in apararea lui Marica: „Daca domnul Negoita in dorea la Dinamo acum vorbeam de o revenire a lui Marica la Dinamo”

marius-niculaeSpre deosebire de Giani Kirita, Marius Niculae a sarit in apararea lui Ciprian Marica, dupa ce noul jucator al Stelei a fost atacat de presedintele lui Dinamo, Ionut Negoita, pentru ca a refuzat sa revina in „Stefan cel Mare”.

Declaratia domnului Negoita nu mi se pare normala. Afara, la toate echipele importante, presedintii discuta cu jucatorii personal. Transferul lui Zidane la Real Madrid s-a facut pe baza unui biletel trimis de presedintele lui Real Madrid.

Daca si-l dorea cu adevarat, cred ca domnul Negoita putea sa-l convinga sa vina la Dinamo. Cand un club isi doreste un jucator, presedintele il suna personal. Cand te suna presedintele, inseamna ca intr-adevar esti dorit, e oficial„, a declarat Niculae, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Marius Niculae a recunoscut ca l-a sfatuit pe prietenul sau sa nu accepte propunerea Stelei si spune ca intelege reactia fanilor dinamovisti.

E o decizie pe care si-o asuma, un risc pe care si-l asuma, dar fiecare e liber sa faca ce vrea si sa ia deciziile pe care le doreste.

Eu i-am zis sa nu se duca. Este, totusi, un nume si putea sa-ti gaseasca echipa afara. Mai ales ca are un trecut dinamovist si a crescut la Dinamo. Nu o sa-i faca bine la imagine. Ca valoare, e un plus foarte mare pentru Steaua, eu zic ca va face diferenta. In momentul de fata, e cel mai valoros atacant din Romania. Depinde doar de el daca se va adapta, daca va reusi sa fie 100% din punct de vedere fizic. Din punctul de vedere al calitatilor, nu cred ca va avea vreo problema.

Va dati seama ca nu le pica bine fanilor acest transfer. Marica e un dimamovist, crecut in pepiniera lui Dinamo. Tamas, Tucudean si ceilalti jucatori care au ajuns la Steaua n-au facut junioratul la Dinamo. E o lovitura foarte greu de digerat pentru suporterii dinamovisti„, a explicat Niculae.

The post Marius Niculae sare in apararea lui Marica: „Daca domnul Negoita in dorea la Dinamo acum vorbeam de o revenire a lui Marica la Dinamo” appeared first on Sport Total FM.

Sursa: sportfm.ro

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com