duminică 22 octombrie 2017 12:02 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Auto / McLaren va folosi motoare Renault în Formula 1
Magazin Online

McLaren va folosi motoare Renault în Formula 1

Surpriză: Renault a anunțat că va fi furnizorul oficial de motoare pentru echipa McLaren în sezoanele 2018-2020, fiind prima oară când cele două companii vor colabora în Formula 1.

În vederea acestui lucru, McLaren a anunțat astăzi încetarea parteneriatului cu Honda, de comun acord. Tot azi Renault a anunțat și încetarea furnizării de motoare către echipa Toro Rosso. Probabil tot de comun acord, având în vedere că Honda va deveni furnizorul echipei Toro Rosso.

Sper să vină vremuri mai bune la McLaren. Performanța echipei a fost deplorabilă în ultimele sezoane, motoarele Honda nu s-au dovedit competitive, iar abandonurile tehnice cred că au depășit numărul de curse finalizate de piloții McLaren. N-am numărat, dar asta a fost senzația mea.

În acest an, McLaren Honda se afla în prezent pe locul 9 din 10 în campionat, obținând puncte în doar două curse pentru un total de 11. Anul trecut l-au încheiat pe poziția a 6-a. Poate cu motoare Renault mai dă norocul peste ei și se luptă mai cu spor pentru locurile 3-4, că până la Mercedes și Ferrari cred că e cale lungă.

În alte știri, Renault a anunțat că din 2018 Carlos Sainz va concura pentru ei, fiind împrumutat de la echipa sa curentă, Toro Rosso. Jolyon Palmer, actualmente la Renault, nu se știe ce va face.


Ți-a plăcut articolul? Arată-l și altora, cu un singur click poți da share pe Facebook.Auto | nwradu.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.ro

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com