marți 17 octombrie 2017 11:42 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Auto / Mercedes lansează clasa X, primul lor pick-up
Magazin Online

Mercedes lansează clasa X, primul lor pick-up

Mercedes-Benz a prezentat oficial pe 18 iulie noul clasa X, un pick-up clasic, primul astfel de model de la un producător premium, după cum spun chiar ei. Pare ciudat să zici că vrei o camionetă pentru muncă, dar una luxoasă, însă mă bucur că cineva experimentează și cu acest segment. În fond, mulți au râs când Porsche a anunțat un SUV sport, iar acum este cea mai vândută gamă a lor.

Noul Mercedes clasa X vine, în opinia mea, ca o completare la clasa G decât ca ceva suplimentar în gama de dube și mașini “de muncă”. Cred că piața pentru noul X va fi formată din oameni ce au de tractat câte o barcă sau o casă mobilă scumpă, cei care au nevoie de mașini bune la off-road, amatori de sporturi extreme cu bani șamd. Pare a fi și mașina potrivită pentru cei din X-Men.
Rămâne de văzut în timp cum va evolua pe piață mașina. Prețurile vor începe de la 37.000 de euro. O variantă cu doar două uși și benă mai mare nu pare să existe.

X are o lungime de 5340 mm și o benă de 1587 mm cu 1560 mm lățime, cu o capacitate maximă de încărcare de o tonă. Motorul diesel poate genera 163 sau 190 CP, iar cel pe benzină 165 CP, deși s-ar putea ca acesta din urmă să nu fie disponibil decât pentru mașinile cu tracțiune pe spate. Un motor V6 de 253 CP va fi introdus în 2018. Garda la sol este de 202 mm.

În ce privește dotările, este un Mercedes, așa că vorbim de ecrane color, camere 360 de grade, piele de calitate, un batalion de airbag-uri, sisteme de asistență la condus, inclusiv pentru stabilitatea remorcii, conectivitate la Internet, climatizare automată cu două zone și alte elemente.

Mașina va fi construită la fabrica Renault-Nissan din Barcelona pentru piața europeană și la o fabrică Renault din Argentina începând cu 2019. În America de Nord nu se va vinde, se pare că Mercedes nu vrea să concureze cu modelele cu tradiție de acolo.

Între timp, Mercedes a anunțat și un update în clasa S. Modelul S63 are acum motor de 4 litri biturbo ce generează 612 CP și accelerează la sută în 3,5 secunde, iar modelul S65 long wheelbase are un motor de 6 litri biturbo de 630 CP, dar tracțiune doar pe spate și este un pic mai lent, doar 4,3 secunde. Meh.


Ți-a plăcut articolul? Arată-l și altora, cu un singur click poți da share pe Facebook.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com