marți 17 octombrie 2017 11:48 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Monden / Minodora a slăbit 12 kilograme cu ajutorul operației la stomac. Ce spune vedeta despre acest lucru
Magazin Online

Minodora a slăbit 12 kilograme cu ajutorul operației la stomac. Ce spune vedeta despre acest lucru

În urma unei operații la stomac, Minodora a reușit să slăbească 12 kilograme și este extrem de încântată din acest motiv. Artista a decis să vorbească despre schimbările ce au apărut în viața ei după acel moment și despre stilul de viață pe care îl are acum.

Minodora a slăbit 12 kilograme cu ajutorul operației la stomac. Ce spune vedeta despre acest lucru

„Pofta este, dar nu mai este, efectiv. Sunt extrem de fericită, pentru că ieri am avut analizele după trei luni de la operație și au ieșit perfect. Nu am nicio lipsă de vitamine, de fier, calciu, magneziu. Un pic, la început, a trebuit să mă cunosc iarăși. Pentru că nu știam măsura, nu știam cât pot să mănânc. Au fost câteva dăți în care am mâncat în plus, pentru că nu știam cât să mănânc. Nu am vomat, cum au fost alte cazuri. Ce este în plus, nu mai acceptă stomacul. Senzația de sațietate apare după două guri, dar nu este ok. Mănânci cinci-șase guri. Dar m-am obișnuit, acum mi se pare că mănânc cantitate normală. Am mese fixe: mic dejun, prânz și cină. Și apă plată și ceai între mese. Atât. M-am apucat și de sport, greu cu sportul. Am dat jos cam 12 kilograme. Medicul mi-a spus că o să slăbesc 36 de kilograme. Nu am restricții…”, a povestit Minodora în cadrul unei emisiuni TV.

The post Minodora a slăbit 12 kilograme cu ajutorul operației la stomac. Ce spune vedeta despre acest lucru appeared first on Yve.

Monden | yve.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com