sâmbătă 21 octombrie 2017 4:01 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Mircea Lucescu, despre parcursul lui Marius Sumudica in Turcia: „Dupa primul meci era disperat. Avem in permanenta discutii”
Magazin Online

Mircea Lucescu, despre parcursul lui Marius Sumudica in Turcia: „Dupa primul meci era disperat. Avem in permanenta discutii”

Mircea Lucescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Turciei, a vorbit despre parcursul lui Marius Sumudica la Kayserispor si a dezvaluit ca discuta mereu si ca dupa primul meci tehnicianul era „disperat”.

„Il Luce” il lauda pe Sumudica, spunand ca face o treaba foarte buna si ii doreste sa continue pe aceeasi linie.

„Se comporta foarte bine in momentul de fata. Are un parcurs foarte bun. Dupa primul meci era disperat. I-am dat si telefon. Am fost la meciul cu Galatasaray si i-am zis ca trebuie sa umbli putin la echipa si la modul in care te comporti fata de ei.

In orice caz, a obtinut rezultate bune. Sper sa faca in continuare la fel de bine. Avem in permanenta discutii, nu in sensul echipei, tactic, dar tot ce priveste atmosfera din campionatul Turciei. Si eu zic ca face o treaba foarte buna.

Inceputul e bun. Pe urma continuitatea e cea care decide pana la urma. Sigur, nu depinde doar de el. E o echipa mica fata de marile echipe. Deocamdata nu e luat in considerare, dar cu timpul va fi o tinta a celorlalte mari echipe”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Telekom Sport.

The post Mircea Lucescu, despre parcursul lui Marius Sumudica in Turcia: „Dupa primul meci era disperat. Avem in permanenta discutii” appeared first on Sport Total FM.

Sport | SportFM | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com