luni 23 octombrie 2017 5:18 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / MITING de SUSȚINERE la Budapesta pentru teroristul din Covasna | Ambasada României a fost LUATĂ CU ASALT de membrii celor “64 DE COMITATE”
Magazin Online

MITING de SUSȚINERE la Budapesta pentru teroristul din Covasna | Ambasada României a fost LUATĂ CU ASALT de membrii celor “64 DE COMITATE”

hvim-a-organizat-un-miting-in-fata-ambasadei-ungariei-din-romania-si-a-cerut-eliberarea-lui-beke-istvan-465x390Ambasada României din Budapesta a fost vizată duminică de membrii Mişcării de Tineret 64 de Comitate din Ungaria (HVIM).

Aceştia au organizat un miting în faţa ambasadei României la Budapesta, în sprijinul lui Beke Istvan Attila, arestat pentru că voia să confecţioneze un dispozitiv exploziv pe care să-l detoneze de Ziua Naţională a României.

Aproximativ 200 de membri şi susţinători ai HVIM au cerut eliberarea lui Beke, iar Gyorgy Gyula Zagyva, unul dintre liderii mişcării, a declarat că este „clar” că autorităţile române nu au nicio dovadă împotriva lui Beke.

Zagyva crede că Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) care a condus la arestarea lui Beke a fost menită să intimideze maghiarii şi să blocheze iniţiativele în vederea autonomiei maghiare din Transilvania.

Liderul HVIM a subliniat că este responsabilitatea tuturor ungarilor să-l susţină pe Beke, liderul HVIM din Târgu Secuiesc, şi le-a cerut manifestanţilor să distribuie subiectul pe reţelele de socializare.

Citiți articolul integral pe evz.ro.

Sursa: Adpres Media

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com