duminică 19 noiembrie 2017 2:25 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Monden / Monica Tatoiu, atac dur la adresa Valentinei Pelinel
Magazin Online

Monica Tatoiu, atac dur la adresa Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel o cheamă în instanţă pe Monica Tatoiu
Valentina Pelinel o cheamă în instanţă pe Monica Tatoiu

În urma declaraţiilor şi a părerilor expuse de Monica Tatoiu legate de cel mai titrat subiect monden al începutului de an, Valentina Pelinel a luat atitudine şi, cel mai probabil, o va acţiona în instanţă.

De când a anunţat că va deveni mămică, a refuzat să comenteze, încercând să pară cât mai fericită şi pozitivă… Şi totuşi, Valentina Pelinel a fost deranjată de comentariile la adresa fiului ei nenăscut, motiv pentru care vrea să o dea în judecată pe Monica Tatoiu. “Nu dau replici nimănui. Cine este în măsură să judece? Îmi pare rău că doamna Monica Tatoiu vorbeşte urât la adresa copilului meu nenăscut care nu are nicio vină şi, în acest sens, voi acţiona pe cale legală”, a spus Pelinel la Antena Stars. Una dintre declaraţiile care se pare că au deranjat-o cel mai tare pe viitoarea mămică este că fiul ei a fost numit bastard. “I-am zis să uite că m-a cunoscut. Din moment ce o femeie este imorală şi dă naştere unui bastard din egoism, merită tot oprobriul lumii”, a fost o parte din declaraţia Monicăi Tatoiu la aceeaşi televiziune.

Contactată de ziarulring.ro pentru a discuta despre această speţă, avocata Crina Radu ne-a spus că Valentina Pelinel are toate şansele să câştige atât timp cât va demonstra instanţei că afirmaţiile i-au adus atingere imaginii publice.

Preluare realitatea.net

Sursa: Adpres Media

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Un comentariu

  1. As vrea sa-i pun doamnei Tatoiu o intrebare:daca dumneavoastra veti avea aceasta pensie imensa noi din clasa de mijloc cu un salariu minim in citi ani am putea avea si noi o pensie decenta tinind cont ca la legile actuale,preturile la facturi cresc,salariile momentan s-au inghetat ce sanse am avea sa iesim la pensie.Avem si am neplacerea sa va transmit de ce nu fac-ti si acte de caritate de exemplu eu sint intr-o situatie in care nici daca as avea un salariu de 2000 de lei nu-mi ajung la cheltuielile pe care le am:facturi,medicamente,rate,si un program de munca haotic.Ma-ti putea contacta la nr.0728670124Tudorita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com