luni 23 octombrie 2017 5:03 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Buzz / NESIMȚIRE pe litoralul românesc: “Te filmez până te oprești. Mă întreb dacă și la tine acasă faci la fel” – VIDEO
Magazin Online

NESIMȚIRE pe litoralul românesc: “Te filmez până te oprești. Mă întreb dacă și la tine acasă faci la fel” – VIDEO

Litoralul românesc este plin de surprize, însă o femeie a reușit să surprindă prin lipsa de educație de care a dat dovadă. Mai exact, românca a fost filmată de o altă ”colegă” de plajă în timp ce spărgea seminţe şi scuipa cojile pe nisip.

O femeie a mers la plajă şi văzându-şi vecina de cearceaf scuipând seminţe pe nisip a trecut la acţiune. A luat telefonul şi a început să o filmeze în acţiune, în timp ce o critica, spunându-i că nu e politicos să scuipi seminţele pe jos şi să laşi mizerie pe plajă, scrie cancan.ro.

Îți fac educație. Dacă nu am ce face îți fac educație. Poi da. Vorbește cât vrei. Te filmez până te oprești. Mă întreb dacă și la tine acasă faci la fel. Nu am cum să respect așa femeie. Mi-e imposibil. N-am cum”, i-a spus femeia în timp ce o filma.

Enervată de femeia care o critică pentru că scuipă cojile de la semințe direct pe nisipul de pe plajă, aceasta a făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni: s-a întors cu spatele și și-a continuat relaxarea de pe plajă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmlat.

“Din categoria: CU NESIMTIREA LA PLAJA
La întrebarea ” de ce aruncați cojile pe jos ? ” răspunsul a fost, ” da’ unde sa le arunc?! „; ” nu vezi ca toată lumea arunca hârtii pe plaja ?! ” ” ce te interesează pe tine ce fac eu, este spațiu public ! ”
RUȘINE ! #Romania2017”, a scris Alexia Konstantin pe pagina personală de Facebook.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Buzz | Adpres Media | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com