luni 16 octombrie 2017 5:02 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Auto / Noul Ford Fiesta a fost lansat oficial și în România
Magazin Online

Noul Ford Fiesta a fost lansat oficial și în România

Ieri a avut loc lansarea oficială a noului model Fiesta în țara noastră, prezentată ca fiind una dintre cele mai avansate mașini din clasa ei. Fiesta este una dintre cele mai bine vândute mașini în România, pe placul persoanelor fizice, dar și flotelor auto, și cred că noua generație, cu toate tehnologiile și dotările ei, va avea un succes la fel de mare.

orange.ro  

De exemplu, printre dotările opționale se numără și un radar pentru adaptarea automată a vitezei la trafic, recunoașterea semnelor de circulație, parcare automată, plafon panoramic, sistem audio B&O cu 10 difuzoare, scaune încălzite șamd. Tot ca premieră, este disponibilă și ediția Fiesta Vignale, cea “de lux”, o echipare superioară celei Titanium.

Interiorul mi-a plăcut, are un aspect îngrijit, materialele par de bună calitate, poți avea un ecran tactil de 8 inchi și sistemul SYNC III (care-i un mare pas în față comparat cu vechea generație). În exterior mașina arată mai bine decât în fotografii. În imaginile oficiale liniile de design mi s-au părut mult simplificate, dar în realitate, la scara 1:1, tot felul de mici detalii, muchii, ornamente, farurile cu contur LED șamd definesc plăcut mașina.

Puteți afla mai multe detalii pe site-ul oficial Ford. Tot acolo se găsește și lista de prețuri, plus o ofertă bună de lansare: Ford Fiesta Trend, cu pachetul opțional Trend (aer condiționat, ecran tactil cu SYNC 3) la 10.750 €.

vola.ro  

Fără această ofertă, mașina începe de la 12.400 €, iar acel pachet opțional Trend mai costă încă 2.150 € în prețuri cu TVA. Variantele Vignale și ST-Line nu le-am găsit în lista de prețuri, probabil că pentru asta se discută direct la dealer. Versiunea crossover Active vine la anul.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com