duminică 19 noiembrie 2017 5:20 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Practice / Nu ai nevoie de meșter pentru ele. 4 proiecte pe care le poți face singur în grădina ta
Magazin Online

Nu ai nevoie de meșter pentru ele. 4 proiecte pe care le poți face singur în grădina ta

foisorO curte mare vine la pachet cu infinite momente de ralaxare în mijlocul naturii. Ce poate fi mai plăcut decât să îți petreci o după-amiază de duminică în grădina ta alături de familie și prieteni și să luați masa împreună?

Dacă ai suficient loc, poți să-ți amenajezi o curte din care să nu mai vrei niciodată să mai pleci. Îți propunem câteva proiecte numai bune pentru această perioadă din an și pentru care nu vei avea nevoie decât de două mâini dibace. Sunt ușor de făcut și nici nu vor presupune o cheltuială prea mare, însă avantajele sunt de necontestat. Noi am găsit pe acest site materiale de construcții pentru toate aceste proiecte, la prețuri avantajoase și pe care le poți comanda online, fără să pierzi timp și energie.

Iată câteva propuneri de construcții pe care le poți realiza singur:

 

  • Foișorul, colțul tău de rai din grădină

 

Dacă spațiul îți permite amenajarea unui foișor, te vei bucura în fiecare weekend de voie bună și de relaxare cu familia și prietenii tăi. Lemnul este materialul de bază pentru construcția lui, iar dacă vrei un acoperiș prin care să treacă lumina poți folosi plăcile de policarbonat. Vei mai avea nevoie și de adezivi, piatră, ciment și nisip, dar și de șuruburi și cuie.

Costurile pentru construcția unui foișor sunt mici dacă punem în balanță câte momente frumoase putem petrece în el. În funcție de materialele cumpărate și de suprafața lui, costurile pot ajunge la câteva mii de lei, însă și cu un buget mic, de doar 1.000 de lei, poți să realizezi un adevărat colț de rai în curtea ta.  

 

  • Un grătar, pentru mese copioase acompaniate de voie bună

 

Gustul mâncării preparate pe grătar este net superior celui unui preparat făcut la aragaz, iar la el se adaugă și plăcera gătitului în aer liber. Construirea unui grătar în curte nu este un proiect de anvergură și nici unul costisitor, așa că la începutul verii îți poți rezerva câteva zile pentru realizarea lui. Principalele materiale de care vei avea nevoie vor fi ciment, nisip, cărămizi sau BCA. Este de preferat să ai un coș cât mai înalt pentru ca fumul să nu îți inunde curtea.

Construcția lui, în funcție de materialele pe care le preferi, te va costa mult mai puțin decât dacă vei opta pentru unul gata făcut. Dacă alegi să îl faci chiar tu, costurile vor fi și mai mici, iar la final vei fi cu siguranță mândru de proiectul tău.

 

  • O magazie mică pentru depozitarea ustensilelor de grădinărit

 

Când ai o curte mare, ai și o mulțime de posibilități în ceea ce privește plantele pe care le poți pune în grădină. Chiar și dacă ai doar gazon, sigur ai câteva unelte (mașină de tuns iarba, greblă, cazma) care încă nu și-au găsit locul potrivit și strică aspectul curții. O mică magazie în care să-ți organizezi toate aceste unelte este ușor de construit și foarte practică.

Lemnul este materialul cel mai potrivit pentru o magazie. La el se adaugă alte mici obiecte de care vei avea nevoie – cuie, șuruburi, balamale – iar prețul final al construcției nu este deloc mare. O poți face de unul singur sau cu ajutorul unui prieten mai îndemânatic, iar într-un weekend proiectul e finalizat.

 

  • O groapă de nisip pentru copii

 

Dacă ai copii sau nepoți, le poți face în curte un spațiu de joacă cu o groapă de nisip. Din nefericire, nu putem ajunge în fiecare sfârșit de săptămână la mare, dar putem să le aducem prichindeilor una dintre plăcerile de pe litoral chiar la ei în curte.

Cu câteva scânduri, holșuruburi și nisip, le vei face copiilor un loc perfect pentru ca ei să construiască palate din nisip și să dea frâu liber imaginației. Bineînțeles, poți la fel de bine să îngrădești spațiul folosind cimentul. În ambele cazuri, costurile și efortul sunt infime, mai ales dacă le comparăm cu bucuria copiilor de a se juca în aer liber cu o găletușă și câteva lopățele.

Care dintre proiectele propuse de noi ți se pare cel mai interesant și ușor de pus în aplicare?

Sursa foto: Milosz Maslanka / Shutterstock.com

The post Nu ai nevoie de meșter pentru ele. 4 proiecte pe care le poți face singur în grădina ta appeared first on Casa și Grădina.

Practice | Casa-gradina.ro | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com