luni 23 octombrie 2017 4:57 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Top Secret / Ponta l-a vîndut pe Crin Antonescu sub „binecuvîntarea” lui Hillary Clinton
Magazin Online

Ponta l-a vîndut pe Crin Antonescu sub „binecuvîntarea” lui Hillary Clinton

ponta-si-antonescu

Daca va aduceti bine aminte, dupa Referendumul celei de-a doua Suspendari, de pe 29 iulie 2012, Victor Ponta si Ioan Rus l-au „tradat” pe interimarul Presedinte Crin Antonescu.

E vorba de celebra demisie a lui Ioan Rus, pe 6 August 2012, in urma scandalului privind numarul de votanti inscrisi pe Listele Electorale. Rus sustinea cifra de 18.315.000 de votanti, minus 21.000, dupa curatare, in timp ce Crin si Antenele sustineau ca sint mult mai putini deci Referendumul de Suspendare ar fi trebuit validat, procentul fiind de peste 50% al celor care au votat Suspendarea, in viziunea lui Antonescu.

Daca ne amintim „foarte” bine, atunci l-am vazut pe Ponta un fel de „Pilat din Pont”, el lasind toata presiunea pe umerii lui Rus!

Astazi avem si explicatia, conform Wikileaks. Pe 29 iulie, chiar in ziua Referendumului, Ponta se intilnea in Statele Unite cu mina dreapta a lui Hillary Clinton, John Podesta. La vremea aceea Hillary era Secretary of State si deja viitoare candidata la Presedintia USA. Intilnirea a fost facilitata, cum reiese din mailurile Wikileaks, de catre Gitenstein, fostul Ambasador al Americii la Bucuresti, bun prieten cu Ponta.

In schimbul „vinzarii” lui Crin, Ponta a primit „binecuvintarea” sa rupa USL, sa-l arda pe Crin si sa se inscauneze ca un paun in pozitia de candidat la Presedintia Romaniei in 2014. Crin a aflat despre aceasta „tranzactie” mult mai tirziu iar pe 25 februarie 2014 USL s-a rupt!

E mai mult ca sigur ca americanii l-au preferat in continuare pe Traian Basescu la Cotroceni fata de instabilul si „anti-americanul” Crin. Tot atunci americanii si-au pariat toate ouale pe cosul Ponta! Ghinion! Iohannis-Coldea i-au pus „capac” lui Ponta, fiind prima oara in istoria postdecembrista cind USA pariaza gresit!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Top Secret | Nasul.tv | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com