sâmbătă 21 octombrie 2017 5:04 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Premierul Dacian Ciolos face un pas inapoi: „Imi propun sa organizam la inceputul anului o discutie cu oamenii sportului. Nu vreau sa fiu eu cel care creeaza dezbinare”
Magazin Online

Premierul Dacian Ciolos face un pas inapoi: „Imi propun sa organizam la inceputul anului o discutie cu oamenii sportului. Nu vreau sa fiu eu cel care creeaza dezbinare”

ciolos-handbalistePrimul-ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, a facut un pas inapoi in scandalul premierilor sportivilor, dupa ce anterior il criticase pe Marian Dragulescu pentru luarea de pozitie a gimnastului. Intr-un mesaj postat joi pe Facebook, premierul a anuntat ca isi propune sa organizeze o discutie cu oamenii din sport, la inceputul lui 2016, pentru a ajunge la un numitor comun.

Prin premierea handbalistelor de la echipa nationala, dorinta guvernului a fost de a premia valoarea si performanta, si nu aceea de a dezbina. Nu are nimeni de castigat din disputa lansata in ultimele zile, decat in masura in care aceasta dezbatere ne ajuta sa progresam si nu sa ne dezbinam.

Imi propun sa organizam la inceputul anului o discutie cu oamenii sportului, cu campionii sportivi pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de situatii si totodata cum ne putem organiza pentru competitiile care vin„, a spus primul-ministru.

Dacian Ciolos a insistat asupra faptului ca nu vrea sa creeze dezbinare. „Bunul nostru cel mai de pret cred ca este increderea. Dezbinarea nu poate duce la nimic bun, mai ales in sport. Nu vreau sa fiu eu cel care creeaza dezbinare. Mult succes tuturor sportivilor romani in 2016! Noi va vom fi alaturi!„, se mai arata in mesajul postat pe Facebook de premierul Romaniei.

 

// <![CDATA[
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
// ]]>

Prin premierea handbalistelor de la echipa națională, dorința guvernului a fost de a premia valoarea și performanța, și…

Posted by Dacian Ciolos on 31 Decembrie 2015

The post Premierul Dacian Ciolos face un pas inapoi: „Imi propun sa organizam la inceputul anului o discutie cu oamenii sportului. Nu vreau sa fiu eu cel care creeaza dezbinare” appeared first on Sport Total FM.

Sursa: sportfm.ro

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com