duminică 19 noiembrie 2017 3:29 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Meteo / PROGNOZA METEO pentru WEEKEND! Cum va fi VREMEA la FINALUL VERII CALENDARISTICE
Magazin Online

PROGNOZA METEO pentru WEEKEND! Cum va fi VREMEA la FINALUL VERII CALENDARISTICE

PROGNOZA METEO, ANM, PROGNOZA METEO WEEKEND, AUGUST 2017, VREME CALDA, FINAL DE VARA, AVERTIZARE METEOROLOGI

Vremea in tara

Vineri

Vremea se va mentine frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca si se vor situa usor peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil in nordul tarii, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurta durata si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele Carpatilor Orientali. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in estul Transilvaniei si pe litoral si 32 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime intre 10 si 20 grade, mai scazute in estul Transilvaniei spre 5…6 grade.

Sambata

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari dupa-amiaza la munte si in nordul teritoriului, unde izolat vor fi ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 27 si 34 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral si cele mai ridicate in sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 7…8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 23 de grade in Dealurile de Vest.

Duminica

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, local in regiunile sud-vestice si izolat in rest. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza in zonele montane, unde, pe arii restranse vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 36 de grade, cu cele mai scazute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8…9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 22 de grade in Dealurile de Vest si in Delta Dunarii.

Vremea in Capitala

Vineri

Vremea se va mentine frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29…30 de grade, iar cea minima de 14…15 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca, spre 12 grade.

Sambata

Vremea va deveni calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 32…33 de grade, iar cea minima de 16…17 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

Duminica

Vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 33…34 de grade, iar cea minima va fi de 17…18 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Sursa foto: jurnalul

Meteo | MondoNews | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com