sâmbătă 21 octombrie 2017 5:15 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / Putin denunţă influenţarea alegerilor din SUA de către Rusia: "Este America republică bananieră?!"
Magazin Online

Putin denunţă influenţarea alegerilor din SUA de către Rusia: "Este America republică bananieră?!"

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a vorbit despre isteria care s-a creat în ceea ce priveşte influenţarea alegerilor din SUA din către Rusia.

“Oare cineva crede în mod serios că Rusia poate influenţa în vreun fel alegerea poporului american!? Această isterie a fost amplificată”, a declarat Vladimir Putin într-un discurs rostit joi la Forumul Valdai, desfăşurat în staţiunea Soci, pe litoralul rus al Mării Negre, anunţă Mediafax.

“Este America un fel de republică bananieră!?”, a întrebat liderul rus în mod retoric, potrivit postului Russia Today şi agenţiei de ştiri Bloomberg.

“America este un stat măreţ. Corectaţi-mă, vă rog, dacă greşesc!”, a subliniat liderul de la Kremlin.

Recent, Administraţia Statelor Unite a formulat acuzaţii oficiale la adresa Rusiei privind o serie de atacuri cibernetice care au vizat servere ale Partidului Democrat în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale şi legislative. În ultimele luni, oficiali americani au semnalat că atacurile cibernetice au fost efectuate de hackeri susţinuţi de Administraţia de la Moscova, scopul posibil fiind de a perturba campania în care candidata democrată la funcţia de preşedinte, Hillary Clinton, se confruntă cu republicanul Donald Trump. “Avem motive să credem, date fiind scopul şi sensibilităţile acestor eforturi, că aceste activităţi puteau fi autorizate doar de oficiali de rangul cel mai înalt din Rusia”, a transmis Administraţia SUA. Comunicatul Departamentului pentru Securitatea Internă şi al Biroului directorului serviciilor de informaţii atribuie atacurile serverelor unor companii ruse. “Aceste furturi de informaţii şi dezvăluiri au rolul efectuării unor ingerinţe în procesul electoral din SUA. Suntem în măsură să atribuim aceste activităţi Administraţiei Rusiei”, precizează comunicatul.

Preşedinţia Rusiei a calificat drept “absurde” acuzaţiile Statelor Unite. “Nu există nicio dovadă pentru aceste acuzaţii grave. Sunt acuzaţii fabricate de cei care execută acum ordinele politice de la Washington, continuând să alimenteze isteria rusă fără precedent”, a reacţionat Kremlinul. Moscova a reiterat disponibilitatea de a coopera cu Washingtonul pentru combaterea infracţionalităţii cibernetice.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Extern | Adpres Media – Fara Cenzura | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com