marți 24 octombrie 2017 9:40 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Dosarele X / Respiratia constienta: ce este si cum iti poate schimba viata
Magazin Online

Respiratia constienta: ce este si cum iti poate schimba viata

Respiratia constienta este o tehnica foarte simpla, dar care are implicatii fizice si biopsihologice extrem de valoroase pentru fiinta umana. respiratia constientaDupa ce ne nastem este natural pentru noi sa respiram adanc, dar pe masura ce inaintam in varsta aceasta actiune detine tot mai neregulata si scurta. Bataile inimii sunt in corelatie cu respiratia si aceasta este o functie de baza a organismului nostru. Dar respiratia inconstienta si dezordonata este intr-o stransa legatura cu bolile respiratorii, atacurile de panica, crampele musculare si deraglari ale tensiunii care pot duce la o paleta foarte larga de probleme medicale.

Respiratia constienta implica inhalarea profunda a oxigenului, tinerea respiratiei pentru 3-4 secunde urmata de o expiratie usoara. Acest ciclu de respiratie constienta incredibil de simplu are efecte incredibile asupra organismului uman.

O cercetare publicata in 2013 a demonstrat faptul ca respiratia usoara favorizeaza undele alfa ale creierului ajutand in acest mod la instalarea relaxarii mentale. Respiratia constienta diminueaza stresul, normalizeaza circulatia sangelui si reduce tensiunea musculara. In plus, calmarea mintii este un beneficiu spiritual esential si este prin aceasta un element de baza al evolutiei constiintei.

Claritatea si concentrarea mintii cresc in mod natural pe masura ce individul reuseste sa isi disciplineze gandurile. Respiratia constienta te determina sa traiesti in prezent intr-o stare de pace a gandurilor cu efecte benefice dovedite asupra mintii si corpului. De aceea prezenta exercitiilor de respiratie in diferite discipline spirituale antice nu este deloc intamplatoare.

 

Post-ul Respiratia constienta: ce este si cum iti poate schimba viata apare prima dată în X Magazine.

Dosarele X | Adpres Media | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com