luni 23 octombrie 2017 5:19 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Monden / S-a cumințit? Actorul Shia LaBeouf s-a logodit cu Mia Goth
Magazin Online

S-a cumințit? Actorul Shia LaBeouf s-a logodit cu Mia Goth

Din seria de „incredibil, dar adevărat, dar cine știe?” face parte și anunțul că actorul hollywoodian Shia LaBoeuf s-a logodit cu Mia Goth, iubita sa de câțiva ani.

E incredibil că un asemenea bărbat volatil și controversat ar face pasul acesta în relația lor cu întreruperi; e adevărat, căci sursele sunt sigure, iar el nu prea minte; dar cine știe, având în vedete istoricul său turbulent și neprevăzut?

Shia LaBeouf şi Mia Goth s-au împăcat
Shia LaBeouf şi Mia Goth s-au împăcat

Shia LaBoeuf și Mia Goth se plimbă adesea fără teamă că sunt bombardați de fani, iar unele persoane chiar au confimat că au văzut pe inelarul tinerei de 22 de ani au văzut un inel mare de logodnă, cu diamant, care anunță oarecum că se pregătesc să se căsătorească după 4 ani de relație… nesigură.

De asemenea, cuplul și-a făcut cumpărăturile la un magazin, Gelson, la început de martie, unde actorul de 29 de ani i-ar fi spus casierei că el și Mia se vor căsători. Iar, în februarie, el s-a referit la iubita sa drept logodnica lui, în timpul proiectului său artistic, transmis live, #elevate – în care a petrecut 24 de ore într-un lift.

Cu toate că purtătorul de cuvânt al starului din “Transformers” n-a confirmat marea veste despre perechea logodită, avem multe motive să o credem. Anul trecut, chiar, tot în martie, se specula că sunt logodiți, după ce Mia a fost văzută purtând un inel cu diamant la o prezentare de modă. Însă acum, cu atâtea momente fericite surprinse de paparazzi, ideea nu mai pare de domeniul fantasticului…

shia_labeouf

Desigur, nota de nesiguranță în privința lor este caracterul recalcitrant al actorului, cât și agresivitatea lui – pe care i-o împărtășește și aleasa lui… – la care mulți au fost martori. Chiar în iulie, anul trecut, cei doi s-au despărțit după ce Shia a fost înregistrat amenințând-o cu moartea pe Mia, în timpul unei dispute prostești. Culmea, după câteva săptămâni, brunetul se ținea de mână cu colega sa de film, Sasha Lane. Dar iubirea pentru Mia l-a convins să mai dea o șansă relației cu modelul.

LaBoeuf și tânăra lui iubită s-au cunoscut la filmările pentru “Nymphomaniac: Vol. II” în 2012. Înainte de Mia, el s-a mai iubit cu stilista Karolyn Pho timp de 2 ani, și cu Carey Mulligan, timp de un an, înainte de Pho.

FOTO HEPTA

Articol oferit si publicat in Monden de okmagazine.ro pentru adpres.net

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com