sâmbătă 18 noiembrie 2017 8:49 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / "Scufundăm Japonia". Ultima ameninţare din Coreea de Nord transmite unde de şoc în lume
Magazin Online

"Scufundăm Japonia". Ultima ameninţare din Coreea de Nord transmite unde de şoc în lume

Kim Jong-un

Coreea de Nord a lansat, joi dimineaţa, noi ameninţări la adresa statelor care au votat sancţiunile ONU. Regimul de la Phenian transmite, prin agenţia de presă de stat, că va scufunda Japonia şi va reduce SUA la “cenuşă şi întuneric”.


“Cele patru insule ale arhipelagului trebuie scufundate de bomba noastră nucleară. Japonia nu are de ce să mai existe lângă noi”, a declarat Comitetul de Pace pentru Asia-Pacific din Coreea de Nord.

Declaraţiile au fost preluate in extenso de agenţia de stat KCNA. Regimul de la Phenian propune, totodată, rupererea oricăror relaţii cu Consiliul de securitate al ONU, pe care coreenii îl numesc”unealta răului”, creată de statele cumpărate de banii Americii.

Coreea de Nord a promis miercuri să-și accelereze programele sale militare nucleare, ca răspuns la sancțiunile “malefice” impuse de Consiliul de Securitate al ONU în urma celui de-al șaselea test nuclear al Phenianului.

Cei 15 membrii ai Consiliului de Securitate al ONU au votat în unanimitate rezoluţia propusă de SUA cu sancţiuni la adresa regimului din Coreea de Nord.

Coreea de Nord își va dubla eforturile “pentru a-și spori puterea cu scopul de a proteja suveranitatea țării și dreptul de a exista”, a declarat ministerul de Externe nord-coreean.

“Adoptarea unei noi rezoluții privind sancțiunile ilegale și malefice conduse de Statele Unite permite Coreei să verifice dacă drumul pe care l-a ales este absolut corect”, au spus oficialii de la Phenian, potrivit agenției oficiale KCNA.

Consiliul de Securitate a votat în unanimitate, luni, al optulea set de sancțiuni pentru a determina Phenianul să renunțe la programele balistice și nucleare interzise.

Textul include, mai ales, un embargo asupra exporturilor de gaze către Coreea de Nord, o limitare a exporturilor de petrol și produse rafinate și interzicerea exporturile de textile din Coreea de Nord.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Extern | MondoNews | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com