duminică 22 octombrie 2017 12:02 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Auto / Se instalează camere în Pasajul Unirii
Magazin Online

Se instalează camere în Pasajul Unirii

Camere video, adică. Nu știu de ce, poate fac parte din extinderea sistemului de management al traficului. Am văzut câte două camere puse la capătul rampei și încă o cameră montată aproape de intrarea în tunel, ceea ce pare excesiv de mult pentru a supraveghea aceeași zonă. În interiorul tunelului încă nu am văzut preinstalări făcute.


Ce vedeți sub cameră este cel mai probabil un iluminator cu infraroșu, iar după forma sa pare unul de putere. Iluminatoarele IR pentru filmarea traficului în noapte sunt chestiuni complicate. Unele prea puternice ard imaginea și nu se înțelege numărul de înmatriculare al autoturismelor, ci se vede doar o plăcuță albă. Dacă sunt prea slabe, camera video calculează iluminarea în funcție de farurile mașinilor și întunecă prea mult orice altceva.

Am lucrat cândva cu unii de făcuseră un sistem de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare. Testaseră vreo 20 de perechi cameră-iluminator până au găsit una capabilă să facă ce trebuie când mașinile trec cu 100 km/h pe sub cameră.

Eu aș fi pus în pasaj un radar. Se circulă pe acolo cu 100 km/h, sunt două curbe, spațiul e îngust, accidentele sunt dese. S-ar fi putut da acolo zeci de amenzi pe zi și salva câteva vieți pe an. Viteza excesivă în pasaj chiar nu are nici un rost, având în vedere că nu faci decât să te grăbești la următorul semafor.


Ți-a plăcut articolul? Arată-l și altora, cu un singur click poți da share pe Facebook.Auto | nwradu.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.ro

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com