marți 24 octombrie 2017 9:41 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Dosarele X / Socant : Armele Haarp controleaza pamantul !…
Magazin Online

Socant : Armele Haarp controleaza pamantul !…

Au fost numite sunetele apocalipsei. Cerul cântă. În diverse colțuri ale lumii au putut fi auzite sunete care vin din cer. Multe dintre acestea sunt infrasunete, adică omul nu le poate auzi. Se presupune că un proces energetic galactic produce aceste fenomene.

452930a.2.large

S-a emis ipoteza că erupțiile solare pot fi cauza acestor sunete. Sunetele au crescut în amplitudine, începând cu anul 2011, an cu care s-a înregistrat o creștere a activității Soarelui.

În perioada 2013-2014, activitatea Soarelui a crescut de 1,7 ori. Erupții solare, fluxuri de energie, toate acestea sunt îndreptate către Pământ.

În noiembrie 2011, toate centrele geofizice din lume au înregistrat variații ale câmpului gravitațional al Pământului. A fost eliberată o cantitate enormă de energie care provenea din interiorul Pământului. Această energie a afectat ionosfera. Fenomenul a fost cauzat de inversarea polilor magnetici. S-a spus că este posibil ca efectul energiei asupra ionosferei să producă fenomene însoțite de sunete.

Din Canada și până în Ucraina oamenii au putut auzi sunete care proveneau din cer și din interiorul Pământului.
Pe lângă aceste fenomene sonore, s-au înregistrat și alte fenomene deosebit de spectaculoase. Ne referim la spiralele din Sydnei și Norvegia.

spirale

Meteorologii, astronomii au fost incapabili să explice fenomenul. Au fost voci care au susținut că aceste fenomene se datorează unui război obscur, fiind simularea unei invazii a extratereștrilor, scrie efemeride.ro.

Un fenomen și mai spectaculos s-a produs la Kiev, Ucraina. Săptămâni întregi, locuitorii din Kiev au fost înspăimântați de zgomote mecanice, surde, care veneau din interiorul Pământului.

În anul 2010, în Columbia Britanică s-au înregistrat astfel de zgomote, urmate de lumini puternice care au apărut pe cer.

Multe persoane au afirmat că acestea s-au produs ca urmare a unor experimente HAARP. Cerul este teatrul unor fenomene inexplicabile.Cum putem explica faptul că galaxiile mici sunt aliniate sau că se mișcă cu viteze foarte mari?

De ce norii de gaz sunt atât de strălucitori? Ce este materia neagră care formează 95% din Univers? Secretarul general adjunct pentru știință din Air Force, David Walker, a declarat în fața Senatului american faptul că injectarea de energie în ionosferă ține de trecut. Am depășit această etapă.

haarp.array1_ HAARP CONTROLEAZĂ PLANETA PĂMÂNT

Este o declarație care ne confirmă faptul că proiectul HAARP a avut alte obiective și nu cele legate de meteorologie.
În Gakona, Alaska, americanii aveau amplasate 360 de antene a căror putere depășește un miliard de wați.

În ionosferă sunt trimise unde de înaltă frecvență care se reîntorc pe Pământ sub formă de unde de joasă frecvență.
HAARP controlează toată planeta. Fluctuații mari de temperaturi în Rusia și Afganistan, inundații, secete, cutremure, activitatea vulcanilor.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com