sâmbătă 21 octombrie 2017 3:37 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / SOCANT. Medicul ROBERT GALLO recunoaste ca a creat VIRUSUL HIV/SIDA in SCOPUL DEPOPULARII PLANETEI!
Magazin Online

SOCANT. Medicul ROBERT GALLO recunoaste ca a creat VIRUSUL HIV/SIDA in SCOPUL DEPOPULARII PLANETEI!


Cercetătorul Robert Gallo creditat cu „descoperirea” virusului HIV a spus că, de fapt, ar fi creat SIDA in mod intenționat in scopul depopulării Globului.

In aprilie 1984, Robert Gallo făcea o cerere de brevetare a descoperirii sale, respectiv virusul HIV/SIDA.

Numeroasele dovezi științifice arată că virusul SIDA este un brand secundar al programului american Virusul Special.

Programul Virusul Special (program virologic federal initiat in anul 1962 si incheiat in 1978). Ulterior, Virusul Special a fost administrat pe post de „supliment” injectabil pe durata campaniilor de vaccinare din Africa si din Manhattan.

După un interval scurt de timp, in lume a izbucnit un focar de infecție in masa cu un virus non-uman total diferit de cele existente in acel moment si foarte contagios. SUA a urmărit să dezechilibreze complet si in mod deliberat mecanismele defensive ale organismului.

Programul in discutie a cautat sa modifice ordinul particulei de virus astfel incat sa se incadreze si intr-o categorie de „boli casectizante” denumita „Visna”. Potrivit procedurilor SUA, SIDA reprezinta un proces biologic de dezvoltare in laborator a straniului virus Visna, detectat prima data in Islanda la un eșantion de oi. Majoritatea cercetătorilor sunt de părere că virusul SIDA a luat nastere in laborator.

La inceputul acestui an, dr. Gallo a demisionat din functia de „director de proiect” al programului federal de proiectare de virusuri cu numele Virusul Special.

Organigrama programului si cele 15 rapoarte de progresie reprezinta o dovada incontestabila a implicarii Statelor Unite in reducerea controlata a populatiei lumii prin intermediul unui virus hibrid proiectat sa „extermine” omenirea.

Toata atentia este atintita in prezent asupra echipei medicale din cadrul Biroului de Contabilitate SUA, aflata sub conducerea lui William J. Scanlon. Intre anii 1964 si 1978, programul virologic federal secret a cheltuit 550 de milioane de dolari din banii contribuabililor pentru crearea virusului SIDA.

Sursa:Extranews.ro

Post-ul SOCANT. Medicul ROBERT GALLO recunoaste ca a creat VIRUSUL HIV/SIDA in SCOPUL DEPOPULARII PLANETEI! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Extern | ReporterOnline | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com