duminică 19 noiembrie 2017 8:48 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Top Secret / Sorina Matei, reacție după „ploaia de stele” din SRI | Generalul care „ar fi trebui să plece. Acum e în echipa Hellvig”
Magazin Online

Sorina Matei, reacție după „ploaia de stele” din SRI | Generalul care „ar fi trebui să plece. Acum e în echipa Hellvig”

Jurnalista Sorina Matei a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind trecerea în rezervă a zece generali din Serviciul Român de Informații, la cererea șefului SRI Eduard Hellvig. Sorina Matei spune într-o postare pe Facebook că Vasile Ghiţă, șeful Direcției Generale Securitate Internă, ar fi trebuit să plece „pentru că a eșuat în această funcție”, însă nu a plecat deoarece „acum e în echipa lui Hellvig”, conform stiripesurse.ro

„Au rămas din păcate Coldea să predea „şpaga la SRI”, Ciorcârlan să dea telefoane la DNA, Dumbravă să ţină MJ şi licitatorul Voinescu care are doar 54 de ani. A, şi din SRI n-a plecat Vasile Ghiţă seful Directiei Generale Securitate Internă. Cu acest Vasile Ghiţă e o întreagă poveste. Ghiţă Sebastian, nelegiuitul, ar fi spus prietenilor săi că are un unchi în SRI, de la a 7-a spiţă, şmecher în funcţie numit Vasile Ghiţă. Un Vasile Ghiţă, e adevărat, apare şi în conexiune cu firmele lui Ghiţă, probabil rudă de a 7-a spiţă. Iar problema care se pune este dacă Vasile Ghiţă în conexiune cu firmele este acest Vasile Ghiţă din SRI. Unii spun că da, alţii că nu. Naiba ştie. Cert este că acest Vasile Ghiţă din SRI ca şef pe securitate internă trebuia să păzească SRI să nu fie infestat de Ghiţă. Şi n-a făcut-o. Logic, ar fi trebuit să plece. Pentru că a eşuat în funcţie. Posibil să aibă şi vârsta de pensionare. Normal, n-a făcut-o. Unii nu pleacă niciodată. Acum e în echipa Hellvig.”, scrie Sorina Matei, pe Facebook.

Top Secret | Nasul.tv | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com