duminică 19 noiembrie 2017 3:28 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Stafetele Norvegiei si Rusiei au dominat si intrecerile juniorilor din ultima zi a Mondialelor de biatlon de la Cheile Gradistei!
Magazin Online

Stafetele Norvegiei si Rusiei au dominat si intrecerile juniorilor din ultima zi a Mondialelor de biatlon de la Cheile Gradistei!

biatlon-cheilea-gradiCa si in urma cu o zi, stafetele Norvegiei si Rusiei s-au dovedit cele mai bune si la competitia juniorilor din ultima zi a Mondialelor de biatlon de la Cheile Gradistei. De altfel, cele doua natiuni aveau sa obtina patru, respectiv cinci medalii de aur in total. Urmeaza Austria, trei, Suedia, Germania si Kazahstan, 1.

Reprezentantii tarii noastre au obtinut doua prezente pe locul 9 cu stafetele de tineret, Florina Danila reusind cea mai buna clasare in probele individuale, pozitia 15 la urmarire. Componentele stafetei de junioare a Norvegiei au ratat cinci tinte, incheind parcursul de 3×6 kilometri in 55:26,3, secondate de Suedia, la 15,6 secunde si de Austria, la 55,5. Romania a sosit pe 16, din 19 echipe, doar Ana Cotrus reusind serii de trageri perfecte. Oana Valean a gresit de trei ori, iar Luisa Rasina de patru. Baietii au ocupat aceeasi pozitie, pe fondul ratarilor lui Koncsag Tamas, noua (!) si Florin Buta, patru. Gego Hunor si Raul Ilie n-au nimerit cate doua tinte.

In functie de starea vremii ar trebui sa se desfasoare, in ultima decada din februarie, in aceeasi locatie, dar si la Rasnov si Predeal, campionatele lumii de schi nordic rezervate, de asemenea, juniorilor si tineretului.

The post Stafetele Norvegiei si Rusiei au dominat si intrecerile juniorilor din ultima zi a Mondialelor de biatlon de la Cheile Gradistei! appeared first on Sport Total FM.

Sursa: sportfm.ro

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com