marți 24 octombrie 2017 9:44 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Idei de Afaceri / Top 5 idei de afaceri şi oportunităţi
Magazin Online

Top 5 idei de afaceri şi oportunităţi

Cele mai bune idei de afaceri ale momentului se leagă în primul rând de inovaţie, tehnologie şi în mod poate surprinzător pentru unii, ecologie. Iată câteva exemple care par să aibă un succes năucitor în 2016.

  1. Repurpose

Anul trecut am văzut două inovaţii care căutau să abordeze o problemă mult prea sub-raportată ăn zonele lovite de sărăcie. Şi anume: lipsa acută de rucsaci pentru copii pentru a transporta cărțile lor în plimbările lor lungi către și de la școală.

Mai întâi, am văzut proiectul ingenios Aarambh din India, care a reciclat cutii de carton vechi pentru a crea genţi de școală, care apoi au fost transformate în birouri pentru a îmbunătăți confortul și postura elevilor – în loc să îi pună pe aceştia să scrie cu cărţile pe podea.

De asemenea, căutând să abordeze două probleme în acelaşi timp, ghiozdanele Repurpose sunt făcute din material 100% reciclat din pungi vechi din plastic. Fiind încă nemulţumit de procesul de reciclare în acelaşi timp cu producerea de ghiozdane, Repurpose a ataşat apoi un panou solar mic la fiecare rucsac care este capabil să capteze energia solară în timp ce elevii merg la şcoală. Când se întorc acasă, rucsacul este capabil să alimenteze i lampă până la 12 ore pentru ca aceştia să îşi poată termina studiile seara – fără a avea nevoie de lămpile dăunătoare cu kerosen.

  1. Drone ambulanţă

Chiar dacă nu vă vine să credeţi că aceasta se poate include pe o listă cu idei de afaceri care să mai aibă şi succes, dronele ar putea deveni mainstream cu adevărat. Aşteptăm în totalitate ca distribuitorii să înceapă să le folosească pe o scară largă şi aşteptăm în mod egal să fie lansată o legislaţie care să asigure siguaranţa căilor aeriene.

Una dintre cele mai interesante aplicaţii ale tehnologiei ar putea fi pentru sănătate. Farmacia din San Francisco, QuiQui oferă deja un serviciu de livrare a pastilelor 24/7 prin intermediul dronelor şi avem speranţa că va apărea prima dronă ambulanţă.

  1. Spritz

Aici la Springwise am pierdut numărul articolelor pe care le-am citit în care ni se spunea cât de puţin timp are consumatorul mediu, deoarece este bombardat cu volume de informaţii în continuă creştere.

Acesta este motivul pentru care Spritz a fost atât de popular în rândul cititorilor. Echipa din spatele acestei aplicaţii mobile crede că oamenii pot atinge viteze de citire mult, mult mai rapide prin utilizarea sistemului lor de text ” streaming” de până la 600 de cuvinte pe minut.

Bazându-se pe teoria că majoritatea cititorilor sunt încetiniţi de mişcarea ochilor care scanează linii de text, Spritz îngrămădeşte romane întregi într-un spaţiu mic de 300 de pixeli lăţime şi arată fiecare cuvânt pentru o fracţiune de secundă. Este eficient în mod remarcabil şi nu am fi surprinşi să vedem această tehnologie aplicată într-o arie largă de aplicaţii în următorii câţiva ani.

  1. Jibo

Boom-ul The Internet of Things va creşte mai mult ca niciodată şi am văzut deja o mulţime de dispozitive conectate cu adevărat inteligente pe paginile noastre virtuale. Există masa care detectează alimentele aşezate  pe ea şi sugerează reţete şi bateria inteligentă Roots care înlocuieşte bateriile standard de 9V din orice alarmă de incendiu pentru a le actualiza cu capacităţi inteligente.

Roots demonstrează un trend pe care ne aşteptăm să îl vedem mai mult în următorii ani: dispozitive inteligente actualizate montate ulterior. Până când costul dispozitivelor inteligent scade, produse care promit să actualizeze dispozitivele „proaste” existente ar trebui să se descurce.

Jibo este un robot prietenos, care utilizează recunoașterea facială și procesarea limbajului natural pentru a oferi asistență personală în casă. Jibo învață cum arată fețele proprietarilor săi, precum și vocile lor, așa că știe cine vorbește cu ea și cine i se adresează  în vocea sa naturală Siri. Acesta poate sincroniza cu alte aparate inteligente și poate să învețe preferințele proprietarilor și obiceiurile lor.

  1. Reclama bandei pentru închietură Nivea

Am văzut cîteva campanii de marketing cu adevărat inovative anul trecut, şi unele fdin cele mai impresionante au venit din lumea suporturilor de imprimare. A fost anunţul din revista Contigo pentru departamentul magazinului fondat în Brazilia, C&A, care prezenta lucrul pe Facebook ca nişte butoane, şi a mai fost  Mawbima Mosquito Repellent Paper din Sri Lanka, care a fost imprimată cu o cerneală specială proiectată pentru a respinge ţânţarii şi pentru a stopa febra Dengue.

Poate că acea campanie care a ieşit cel mai mult în evidenţă a venit de la Nivea, în Brazilia. Campania de imprimare a prezentat o secțiune a paginii, care ar putea fi smulsă și transformată într-o brăţară pentru copii care se poate urmări. O dată ce un copil purta acea brăţară, părinţii puteau urmări locaţia copilului în timp ce se relaxau pe o plajă şi puteau fi alertaţi în cazul în care copilul se îndepărta prea mult. Campania iese în evidenţă nu doar datorită tehnologiei existente în spatele ei, ci şi pentru modul în care se foloseşte această tehnologie pentru a sprijini poziţia brandului Nivea de „protectori”.

The post Top 5 idei de afaceri şi oportunităţi appeared first on Business Now.

Idei de Afaceri | Adpres Media | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com