luni 23 octombrie 2017 5:10 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / International / Tot mai mulți morți confirmați în incendiul devastator din Londra. "Sper să nu se ajungă la 100"
Magazin Online

Tot mai mulți morți confirmați în incendiul devastator din Londra. "Sper să nu se ajungă la 100"

Incendiu Londra

Bilanţul incendiului de la Londra a ajuns la cel puţin 30 de morţi. Temerile poliției este că, dat fiind numărul mare de persoane dispărute, bilanțul ar putea crește semnificativ. În plus, unele victime nu vor fi identificate niciodată, au recunoscut autoritățile.


Poliţia britanică a anunţat că bilanţul incendiului de la o clădire de apartamente din Londra a ajuns la cel puţin 30 morţi, iar mai multe persoane sunt în continuare dispărute, informează BBC News online.

Bilanţul anterior era de 17 morţi, iar autorităţile se aşteaptă ca numărul celor decedaţi să crească, dat fiind că multe persoane sunt date dispărute ori spitalizate în stare critică.

Unul dintre șefii pompierilor a declarat în cursul dimineții că speră ca numărul victimelor să nu ajungă la 100 de persoane.

Serviciul Naţional Medical (NHS) din regiunea Anglia a transmis că 24 de persoane rămân în continuare spitalizate, inclusiv 12 pacienţi în stare critică, scrie ZF.ro.

Pe baza informaţiilor colectate, postul BBC estimează că până la 76 de persoane sunt dipsărute după incendiu, însă printre cei dispăruţi probabil se numără şi unii dintre cei decedaţi.

Operaţiunile de căutare a victimelor ar putea dura “săptâmâni”, a declarat Dany Cotton, şeful Brigăzii de Pompieri din Londra.

[embedded content]

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Extern | MondoNews | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com