marți 17 octombrie 2017 10:03 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Monden / Uimitor ce a făcut acest om al străzii pentru un cuplu de britanici! Povestea lui reprezintă un adevărat exemplu!
Magazin Online

Uimitor ce a făcut acest om al străzii pentru un cuplu de britanici! Povestea lui reprezintă un adevărat exemplu!

În general, când vorbim despre oamenii străzii tindem să evităm să aprofundăm acest subiect şi preferăm să lăsăm lucrurile la voia întâmplării. Totuşi, următoarea relatare a cărei protagonişti sunt Charlotte Ellis şi Taylor Walden (un cuplu britanic) şi un om sărman, îţi vor dovedi că, dacă îţi doreşti cu adevărat să ajuţi, poţi schimba în bine lumea pentru cei cu care viaţa nu a fost la fel de darnică.

Uimitor ce a făcut acest om al străzii pentru un cuplu de britanci!

Într-o noapte friguroasă, când temperaturile erau cu mult sub zero grade, cei doi au aşteptat vreme de patru ore în faţa staţiei Covent Garden din Londra pentru ca trenul să pornească. Observând cum tremură de frig, un om al străzii le-a oferit paltonul şi pilota pe care dormea.

Gestul sărmanului a avut un ecou profund pentru Charlotte şi Taylor, motiv pentru care aceştia l-au rugat să vină cu ei şi să nu mai locuiască pe stradă. Crezând că cei doi glumesc, omul i-a refuzat, dar şi-a schimbat opţiunea în momentul în care cuplul a decis că va sta cu el sub cerul liber.

Ajunşi acasă, Charlotte şi Taylor i-au oferit bărbatului, pe nume Joey, o masă caldă, iar acesta s-a bărbierit şi şi-a făcut baie. La plecare, cei trei au rămas prieteni şi, mai mult decât atât, în semn de recunoştiinţă, omul sărman le-a oferit cadoul cel mai sincer pe care l-au primit vreodată, paltonul lui.

Faptul că celor doi le-a păsat de el, l-a determinat pe Joey să îşi caute un loc de muncă şi o casă, lucru pe care a reuşit să îl îndeplinească în doar cinci zile…

Această întâmplare a devenit virală pe internet după ce Charlotte a postat-o şi, cu siguranță, a fost o lecţie despre importanţa unui gest mărunt după cum însăşi mărturiseşte: „Tot ce avea nevoie era ca cineva să creadă în el şi să îl ajute să facă primul pas. Joey este cel mai frumos, cald şi darnic om pe care l-am întâlnit până acum. Mă simt recunoscătoare pentru că am putut să îl ajut să îşi refacă viaţa”.

The post Uimitor ce a făcut acest om al străzii pentru un cuplu de britanici! Povestea lui reprezintă un adevărat exemplu! appeared first on Yve.

Monden | yve.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com