sâmbătă 21 octombrie 2017 3:47 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Intern / ULTIMA ORA. MISCARE -SURPRIZA pe PIATA MEDIA cu implicatii in RELATIA ROMANIA-UNGARIA. O cunoscuta TELEVIZIUNE a fost VANDUTA
Magazin Online

ULTIMA ORA. MISCARE -SURPRIZA pe PIATA MEDIA cu implicatii in RELATIA ROMANIA-UNGARIA. O cunoscuta TELEVIZIUNE a fost VANDUTA

O cunoscută televiziune din România și-a schimbat proprietarul. Aceasta a fost cumpărată de un apropiat al patronului RCS&RDS, Zoltan Teszari.
Adrain Tomșa, a preluat posturile Look TV și Look Plus, cu tot cu drepturile de difuzare ale Ligii I. Posturile Look au fost deținute, în acte cel puțin, de un offshore din Malta, în timp ce Arpad Paszkany apărea cu un procent infim 1%, indirect, printr-o firmă de pe care o deține – Electrosigma.

În fața CNA, Adrian Tomșa a declarat că Paszkany s-a aflat printre cei cu care a discutat pentru preluare. Consiliul Naționala al Audiovizualului a analizat cesionarea licențelor Look TV și Look Plus către societatea Clever Media Network, din Cluj. Societatea are doi acționari persoane fizice: pe Tomșa Gheorghe Adrian (96,77%) și pe Gongolea Victor (3,23%), scrie sursa citată.

Sursa:antena3.tv

Post-ul ULTIMA ORA. MISCARE -SURPRIZA pe PIATA MEDIA cu implicatii in RELATIA ROMANIA-UNGARIA. O cunoscuta TELEVIZIUNE a fost VANDUTA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Intern | ObservatorTV | Ponturi pe mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com