luni 23 octombrie 2017 5:12 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Intern / Un bărbat și-a conectat gardul la curent electric. A urmat o tragedie, dar criminalul a scăpat ușor
Magazin Online

Un bărbat și-a conectat gardul la curent electric. A urmat o tragedie, dar criminalul a scăpat ușor

Gard electrificat

Un bărbat din Alba și-a conectat gardul la curent electric de 220 volți. A urmat o tragedie: o femeie și-a pierdut viața după ce l-a atins din greșeală. Acum judecătorii au dat verdictul.


Bărbatul de 34 de ani din Poiana Vadului, care şi-a împrejmuit proprietatea cu un gard conectat la reţea electrică de 220v, iar o femeie care l-a atins a decedat, a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Decizia definitivă a fost pronunţată de Curtea de Apel Alba Iulia.

Reamintim că prima decizie în acest dosar a fost dată în ianuarie, de către Tribunalul Alba, care hotărâse doar trei ani de închisoare, cu suspendare şi a dispus schimbarea încadrării juridice din omor în ucidere din culpă. Hotărârea a fost atacată cu apel de procurori, iar instanţa superioară a majorat pedeapsa şi a revenit la acuzaţia de omor.

Remus Dorinel Cristea, din Poiana Vadului, îşi împrejmuise proprietatea cu gard electric pentru paza animalelor. Greşeala ar fi fost că l-a conectat la reţeaua de 220v, în urma căreia s-a produs tragedia. O localnică, în vârstă de 68 de ani, care a trecut prin zonă, l-a atins şi a murit. Proprietarul a fost iniţial arestat preventiv, ulterior în arest la domiciliu şi apoi eliberat. Acum, va intra la închisoare pentru cinci ani.

Detalii din ancheta procurorilor de pe lângă Tribunalul Alba: “Luni, 11 iulie, după ce inculpatul, în prealabil şi-a împrejmuit grădina din spatele locuinţei cu un gard electric (fir textil cu inserţii metalice neizolate, conductoare de curent electric, folosit pentru paza animalelor), a conectat gardul respectiv la reţeaua electrică (la priza de 220 V), contrar instrucţiunilor de folosire a acestuia, plecând de acasă şi lăsându-l nesupravegheat, fapt care a condus la electrocutarea victimei C.P., în timp ce l-a atins. Victima a decedat imediat, deşi la faţa locului a sosit un echipaj medical de ambulanţă care a intervenit pentru acordarea primului ajutor”.

Zona ar fi fost des folosită de localnici pentru a ajunge dintr-o parte în alta a satului.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Intern | Adpres Media | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com