duminică 22 octombrie 2017 12:11 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / LifeStyle / Monden / Un bătrânel de 72 de ani se îmbracă mult mai bine decât tine
Magazin Online

Un bătrânel de 72 de ani se îmbracă mult mai bine decât tine

Într-adevăr, Günther Anton Krabbenhöft, în vârstă de 72 de ani, este un exemplu de urmat pentru bărbații de toate vârstele. În materie de fashion, Günther nu este niciodată lipsit de idei.

Günther Anton Krabbenhöft

Considerat de mulți un hipster al Berlinului, Günther arată întotdeauna de parcă se pregătește de o ședință foto pentru o casă renumită de modă. Vestimentația sa atrage priviri admirative oriunde merge. Privindu-l zicala potrivit căreia stilul nu are vârstă înceapă să prindă contur. Jocul de culori pe care îl utilizează în vestimentație, alături de câteva accesorii, pare-se nelipsite din garderoba sa, transformă o ținută banală într-o compoziție vizuală ce nu poate fi ușor trecută cu vederea.

Günther poate fi considerat cel mai stilat bunic nu numai din Germania, ci din toată lumea. Acesta nu e la curent doar cu ultimele trenduri în materie de modă, ci și în materie de media și tehnologie, o pereche de căști conectate la telefonul său de ultimă generație completând de multe ori ținutele sale. Deși mulți ar considera că un astfel de stil vestimentar este mult mai potrivit pentru cei tineri, berlinezul a afirmat pe pagina personală de Facebook că lui i se pare că se îmbracă destul de “normal”. Acesta susține că s-a îmbrăcat astfel dintotdeauna, motivul fiind unul simplu: vrea să se poată privi cu bucurie. Mai mult, Günther consideră că vestimentația acționează asemenea unei oglinzi, fiind o reflexie a sinelui sau interior. Așadar, dacă se simte ca la 20 de ani, de ce să nu se îmbrace ca atare?!

Günther Anton Krabbenhöft 2

Papionul, pălăria, șosetele colorate sau mănușile de piele sunt doar câteva dintre accesoriile ce reușesc să-i scoată orice ținută din anonimat. Aplicarea diverselor artificii de stil cum ar fi rularea pantalonilor, asortarea șiretului de la pantofi cu șosetele sau a pantalonilor cu vesta denotă faptul că nimic nu este lăsat la voia întâmplării atunci când vine vorba de o ținută de nota 10. O armonie a culorilor și a texturilor poate fi întotdeauna observată în toate ținutele sale. Așteptând metroul în stație, la plimbare în parc sau la cafenea, odată ce a fost văzut, Günther nu mai poate fi uitat.

Moda este schimbătoare, dar bunicul din Berlin ne dovedește faptul că ne putem adapta acesteia indiferent de vârstă. Poate că vârsta înaintată a acestuia atrage mult privirea asupra vestimentației sale nonconformiste, însă chiar și în aceste condiții nu sunt mulți cei mai tineri decât el care se pot mândri cu un asemenea gust în materie de modă. Șosetele viu colorate și papionul taie mult din anii pe care se presupune că Günther i-a împlinit deja. Cu toate acestea, vârsta sa a fost prilej de confuzie, presa acordându-i de la 60 la 104 ani. Cu toate acestea, indiferent de vârsta sa, mulți sunt cei care ar vrea să ia câteva lecții de fashion de la Günther Anton Krabbenhöft. La urma urmei, moda se schimbă, într-adevăr, dar stilul rămâne.

Günther Anton Krabbenhöft 6 Günther Anton Krabbenhöft 5 Günther Anton Krabbenhöft 4 Günther Anton Krabbenhöft 3

The post Un bătrânel de 72 de ani se îmbracă mult mai bine decât tine appeared first on Yve.

Monden | yve.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com