sâmbătă 21 octombrie 2017 2:24 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Vasile Turcu e gata sa revina in „Groapa”: „Sunt dispus sa-l ajut pe domnul Negoita, dar sa vina si altii!”
Magazin Online

Vasile Turcu e gata sa revina in „Groapa”: „Sunt dispus sa-l ajut pe domnul Negoita, dar sa vina si altii!”

turcuLa mai putin de o zi dupa ce au aparut informatii privind o eventuala retragere a lui Ionut Negoita de la Dinamo, un om de afaceri anunta ca este dispus sa i se alature in finantarea echipei. Vasile Turcu, fost actionar al „ros-albilor”, sustine ca nu exclude posibilitatea de a reveni in Stefan cel Mare in postura de finantator.

Mai mult, Turcu nici nu ar pune problema controlului clubului, el spunand ca totul depinde de proiectul lui Negoita.

Dansul a facut o treaba buna, a scos echipa din insolventa, dar fara investitii la ora actuala nu poti sa faci performanta. Nu te poti baza doar pe pepiniera lui Dinamo, care intr-adevar e foarte buna. E bine sa promovam tineri, dar trebuie sa aduci si jucatori cu experienta, iar jucatorii cu experienta nu vin pe salarii mici. Trebuie un efort financiar, cu un buget de 100.000 de euro pe luna nu poti sa faci performanta.

Sunt solutii, dar trebuie sa se inteleaga toti cei care vin. Nu trebuie sa conduca. De aici e conducerea executiva, actionarii au un singur rol. Ca sunt 10 sau 15, cu atat mai bine. Actionarii se ocupa de politici financiare si atat. Cu cat vom fi mai multi, cu atat bagam mana in buzunar mai putin decat ar fi bagat domnul Negoita singur sau unul singur. In fotbal trebuie sa bagi bani, nu poti sa vorbesti fara bani. Nu ai cum sa traiesti doar din drepturi de televiziune si doi sau trei sponsori.

Ma vad investind cu oricine ar fi. Daca domnul Negoita are un proiect bun si toata lumea se retrage… Nu trebuie sa fie nimeni in conducere. Prima data se fac regulile, dupa care se trece la treaba. Trebuie sa ai o conducere executiva care sa execute tot„, a declarat Turcu la Digi Sport.

The post Vasile Turcu e gata sa revina in „Groapa”: „Sunt dispus sa-l ajut pe domnul Negoita, dar sa vina si altii!” appeared first on Sport Total FM.

Sport | Sportfm.ro | Stiri directe… Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com