luni 16 octombrie 2017 4:54 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Fun News / Video / Vinerea animata: Terapie de Basm & Plan Zero
Magazin Online

Vinerea animata: Terapie de Basm & Plan Zero

Inca de la inceputurile Ceau, Cinema! ne-am straduit sa punem reflectoarele pe animatie, ilustratie si Banda Desenata. Pledam vinovati: iubim comicsurile. Si insistam cu ideea „Vinerea Animata”.

Suspectii de serviciu: Terapie de Basm (care editeaza revista cu acelasi nume) ne-a fost alaturi de la prima editie. Avem si acum proaspata imaginea cu beciul de la Casa Artelor plin cu oameni pasionati de BD si de profesionisti marvel-ous (precum Victor Drujiniu), care nu se mai dadeau dusi dupa trei ore de prezentari si discutii. 

TDB CONTINUA, TDB REZISTA

Avand deja numarul 7 al revistei gata de dat la tipar, Terapie de Basm va propune un update despre unde mergem cu BD-ul romanesc, sustinut cu pauze animate sau filmate. La editia a patra, Mirel Dragan vine alaturi de echipa si invitati de calibru: Adi Ionasiu, Vic Drujiniu, Dan Ianos si Edi Man. Vineri, 21 iulie, ora 20, AMBASADA (intrare libera).

CLACHETE CEAU PRINTATE LIVE

Iar daca ajungeti cu o ora mai devreme, in acelasi loc, veti avea senzatia ca ati nimerit intr-un episod din Big Bang Theory. Sub ochii vostri, echipa Plan Zero va imprima mini-clachete colectionabile, in gloriosul 3D (fara ochelari speciali). Plan Zero este o comunitate creativa, un makerspace, un atelier deschis, comun si colectiv pentru fabricare, experimentare si reutilizare/repararare. Evenimentul e „kid friendly” si cu intrare libera.

PAT & MAT

Tot vineri, dar la Casa Artelor, suntem tare bucurosi sa proiectam o parte din seria animata ceheasca Pat & Mat, care a aparut pentru prima data in 1976. Pat si Mat sunt doi meseriasi foarte inventivi dar neindemanatici, animati prin tehnica stop-motion. Unul din visurile noastre a fost sa aratam copiilor ca exista si altceva in afara de Pixar si Disney. Ora 11, intrare libera pentru copii.

Stiri Filme | mareleecran.ro | Ponturi pe mail: mediaadpres@gmail.com

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com