duminică 22 octombrie 2017 2:04 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Stiinta / Dosarele X / Viziune: „Razboiul crestin Cernerea” va cuprinde tot pamantul si va dura 27 de ani !
Magazin Online

Viziune: „Razboiul crestin Cernerea” va cuprinde tot pamantul si va dura 27 de ani !

Ce va fi în viitor, din cartea d-nei Georgeta Florea – România de mâine – 2006.

Dragi credincioși,

Ce va fi în viitor, vă scriu din cartea d-nei Georgeta Florea – România de mâine – 2006.

Istoria Românilor este un nesfârșit cataclism, intersectat de izbânzi eroice, care n-au condus niciodată la longevizarea stării de liniște și pace, ce a fost rânduită de pământeni în folosul evoluției constructive și creative cu, care a fost înzestrat Poporul Român, de către Divinitate.

În curând se va muta din Israel ”Valea Plângerii” pe teritoriul patriei tale, Pământeană Georgeta.
Această Vale a Plângerii ce se va muta pe teritoriul altei țări, sau continent, prin cursul ei curgând la vale, din România pe pământul altei țări.

S-a crezut că poporul Român, a fost uitat de Dumnezeu. După suferință și curățirea pământului, urmează un supliciu purificator, o binecuvântare Divină.

Românii vor fi un popor al luminii și vor cunoaște adevărul despre nemurirea sufletului și despre Divinitatea Supremă.

Poporul Român a rezistat câteva mii de ani, la tot felul de invazii, pentru că Poporul Român a crezut în Dumnezeu.

maxresdefault

România va fi o țară sacră și aleasă. Românii nu au ezitat să-și dea viața, atunci când țara se afla în pericol, ca ea să dispară după hartă, ca Țara Românească.
Poporul Român este poporul, care a dat cele mai multe jertfe și sacrificii, ca țara să nu fie cotropită malefic și de spirite malefice. A fost o invazie de spirite malefice, pentru că țara ta, are o importanță incontestabilă, pentru întreaga lume. Poporul Român a fost ocrotit, de Mâna Divină a Tatălui Ceresc. Țara ta a plătit despăgubiri de război și când a fost bogată și când a fost săracă. Țara ta a dat ajutor evreilor și ma multe țări. Au fost și sunt rețele malefice și crize politice, economice, ce au fost manevrate de diferite guverne ce au impus ca o anumită persoană să guverneze.

Acest fapt a făcut ca istoria neamului românesc, să fie plină de neliniști și răutăți, dar și experiențe eroice. Peste Poporul Român au venit Romanii, popoarele barbare, ce veneau în valuri, au năvălit vecinii, după care au venit Turci, ce au venit peste, țara ta, sute de ani, după care au venit Nemții, apoi au venit Rușii, care au dăruit sistemul popular, socialist și comunist, țării tale.

Poporul țării tale, numai s-a apărat, el nu a scos sabia, paloșul să cucerească, cum au fost celelalte popoare. Românii au fost sacrificați pentru a apăra țara și eu (Înger de Lumină Credință și Coroană), mi-am dat corpul material, pentru țară să-mi apăr patria mea, de poporul Rus.

Poporului Român i s-a impus o adormire. Maleficitatea a lucrat și înainte și lucrează și astăzi mai cu sârg în România. La Români s-a redeșteptat sentimentul creștin, al iubirii de țară, al iubirii de Dumnezeu. Mai toate domeniile de activitate azi sunt distruse, în special economia, și industria ce au fost făcute cu bună știință și pe etape.

Acestea au fost făcute de guvernele, care au urmat loviturii de Stat din 1989. Cu zâmbete și promisiuni false, au adus România în sapă de lemn. Politicienii țării tale au vrut și vor să împartă puterea și toți politicienii au sume fabuloase în bănci străine și conturi secrete, dar vai și amar va fi de sufletul lor.

Pe Terra sunt două mari forțe planetare. Prima Forță este cea malefică, ce are în puterea sa spiritele malefice și este condusă de Satan. Această forță malefică este foarte mare, ca întindere și foarte populată ca număr de membri, ce sunt adepți ai maleficului.

A doua forță este cea benefică, ce este compusă din Entități Divine și din puțini pământeni. Entitățile Divine sunt în locuri tainice ce supraveghează totul, pe Planeta Pământ, începând cu mareea oceanelor, mișcările vântului, foamete, boli, distrugeri, lovituri de stat, mișcări sociale.

Tot ce se întâmplă de Planeta Pământ, sunt cu știrea acestor Entități. În curând se va da bătălia, între forțele răului și forțele binelui. Va fi lupta de supraviețuire, a speciei umane. Această luptă va fi în curând și în țara ta, dar lupta va fi pe întreaga Planetă Pământ.

Va fi lupta religiilor și toate sectele și religiile se vor ridica împotriva Creștinismului ce este religia lăsată de Iisus.

Va fi un masacru între forțele malefice, iar religiile ce sunt conduse de Satan, vor întuneca mințile fanaticilor, iar spiritele malefice vor face să se masacreze reciproc.

Tu, Pământeană Georgeta, să înțelegi că Satan de câteva mii de ani dorește să distrugă Pământul, ce este opera lui Dumnezeu, dar dorește distrugerea și a omului după Pământ.

– Îngere cine va învinge?
– Musulmanii se vor ridica împotriva religiei creștine. Catolicismul se va degrada lent, iar ortodoxia va fi și ea amenințată dar se va ridica după 7 ani și fiind credința originală a Creștinismului va rezista tuturor atacurilor, fiind ajutată de Entități Divine.

Din porunca Tatălui Ceresc. În lupta religiilor, tatăl va omorî pe fiu și fiul pe tatăl, mama își va ucide pruncii și frații se vor omorî între ei. În curând vor fi frământări religioase în toate statele, economia va fi afectată și multe state după Terra, vor cunoaște o degradare a relațiilor diplomatice.

În schimb va lua amploare mafia Americană, abilă ce va conduce după bunul ei plac. Paralel cu aceasta va lua amploare și traficul de droguri, care va face ca politicienii să fie incapabili la conducerea statului.

În curând America își va pierde influența în lume, fapt ce va face ca Biserica Catolică să-și mute sediul din Italia în America, crezând că având influența Bisericii Catolice își vor reveni politic.

Tatăl Ceresc va arăta oamenilor că cei ce sunt în conducerea credinței, sunt la fel ca cei politici și până nu vor fi cei din conducerea credinței, ca Fiului Tatălui Ceresc, nu va fi liniște și se vor distruge unul pe altul. Vor fi represalii împotriva tuturor ce vor cere socoteală pentru cauzele dezastrului și vor începe să se facă victime ce vor fi de numărul sutelor de mii.

Partidele se vor mânca între ele și în final va apare un singur partid al Credinței Creștine.

În concluzie ca tu, să înțelegi Pământeană Georgeta, se va instala pe Pământ o criză acută, conflicte civile de proporții, crize economice de mari proporții ce vor fi ireversibile, lovituri de stat, conflicte între populație și forțele de ordine, marginalizări de state și îndepărtări, tulburări grave, regresie economică și toate vor culmina cu lupta între poliție și religie.

Dintre copiii ce sunt născuți, și ce se vor mai naște  cu particula cristalului, vor fi din cei ce vor anihila Antihristul, ce va conduce în fiecare țară.

Satan în curând va fi cel mai inspirat economist, analist și politician și va apare în țările ce acum sunt liniștite.

Am să-ți dau un singur exemplu unde se va instala Antihristul în Europa. El va fi instalat în Elveția. Am făcut aceasta din cauza curiozității din capul tău. Tu nu cunoști politică și pentru aceasta ți-am spus totul la general, dat totul se va întâmpla pe Pământ așa cum ți-am spus.

Cititi cu mare atentie acest poem !!!

De milenii va privesc
Eu Dumnezeu ce va iubesc
Cu drag Pamantul am creat
Si pamantenii nu m-au ascultat

Optzeci la suta cu Lucifer s-au dat
De Trinitate au uitat
Cum blocurile surori au cazut
Din porunca Mea nu de mult

Asa multe case vor cadea
Si toate vor fi din porunca Mea
Fierul se va inrosi
Cladirile mari vor pieri

Ca asa-I vointa Mea
Tot ce-I spurcat va cadea
Apa o voi condensa
Piatra multa cat oul va cadea

Tot in calea ei va lua
Si pustiu va ramanea
Focul din Cer va cadea
Si multi de vii vor ardea

Vantul case va lua
In pustiu le va arunca
Voi numai rau ati facut
Si dreptatea na-ti iubit

Tot ce-I spurcat va pieri
Strazi pustii multe vor fi
Multe se vor sfarteca
Pulberea in bucati le va arunca

Casa Alba ce domnesti
Tu ai sa te prapadesti
Pamantul pe care stai
El nu e curat ca-n Rai

Multi spurcati l-au mai calcat
Duhul meu s-a suparat
Zgarie nori ati inaltat
La Mine nu va-ti rugat

Ati strans bani,bani,bani
Sa aveti pentru multi ani
Cu pusca mereu ati dat
La cei ce nu v-au ascultat

Cutitul la-ti folosit
Carne nevinovata ati lovit
Dar tot nu va-ti saturat
Si pe multi ati spanzurat

Banul vostru cel spurcat
Multe vieti a secerat
Fiul Meu pe cruce a stat
Voi intr-una L-ati blamat

El a fost nevinovat
Si pentru voi s-a rugat
Dar voi natii spurcate
Ce aveti multe pacate

La Casa Mea na-ti venit
Dar intr-una ati hulit
La Mine nu va-ti rugat
Si nici pomana na-ti dat

Ati mancat pana va-ti umflat
La saraci nimic na-ti dat
Carnea va va putrezi
Si numai gauri va fi

Sita Mea va va cernea
Voi putini veti ramanea
Cine la Mine s-a rugat
Eu pe ei i-am insemnat

Ingerul cand va veni
In barca ii va sui
La cer ii va ridica
Si la Pamant foc voi da

Ati dat Lege peste Lege
Si ati facut fara de Lege
Numai ordine ati dat
Cum Satana v-a dictat

Casa Mea s-a tot corrupt
Multe pacate a facut
Ati facut culte o mie
Ce intr-una se manie

Sange,sange va curgea
Pana la zabrelele cailor se va inalta
Intindere de 666 stadii va fi
Si Antihristul va pierii

Raul il voi secera
Cu secera si cosorul din porunca Mea
Pamantul hrana v-a dat
Din apa peste ati mancat

Cu fierul spre Cer va-ti urcat
Numai bani rai ati adunat
Copiii va-ti omorat
Dar voi cainii ati crescut

Copiii ia-ti aruncat
Si cainii ati leganat
De la rau pana la mare
Veti fi loviti de lingoare

De la fluviu la ocean
Voi face un singur neam
Ati facut la imparatii !
Si vor ramane pustii

Ce mult va-ti modernizat !
Si pe scara ati urcat
Uite un picior s-a rupt
Si veti cadea la pamant

De la Sud la Nord intuneric void a
De la Est la Vest cenusa veti avea
Numai asa veti afla
Cat de mare este puterea Mea

Tu femeie incoronata
Ce-ai domnit in lumea toata
Coroana iti va cadea
Si dalac (buba nevindecabila) tu vei avea

De cand Pamantul am creat
Cutremur in Cruce n-am dat
Aceasta va va starpi
Natii spurcate nu vor mai fi

Voi netrbnici veti muri
Copiii vostri vor suferi
Nepotii vor avea parte
De chinuri pana la moarte

Numai asa veti afla
Cat de mare este puterea Mea
Tu Romane credincios
Ce ai fost cu capul in jos

Tu la Mine n-ai privit
Doua milenii ai suferit
La grad inalt te-am ridicat
Eu Ierusalim ti-am dat

Acum eu te curatesc
Ca apoi sa te sfintesc
Toti ce au fost la putere
Vor avea multa durere

Banii in banci au adunat
Si buncare si-au creat
Buba Mea ii va lovi
Carnea lor se va impute

Duhoarea se va ridica
Si pe multi va sufoca
Rusule ti-am dat putere
In curand iti dau durere

Casa-n cuie mi-ai batut
Si asta nu prea de mult
Tu cizma necredincioasa
Ce te-ai invartit pe masa

Talpa iti voi dezlipi
Si in apa voi pieri
Neamtule ce te-am unit
La Mine nu te-ai gandit?

In desert tu vei pleca
Dar Eu te voi sfarama
Francezule vei pieri
Si la drum tu vei porni

Pe mare si pe uscat
Ca sa fii singur ca stat
Grecul el te va vedea
Pe la el nu vei trecea

Vecinii va aduna
Si pe multi va darama
Turcule nu te-am uitat
La mine nu te-ai rugat

In curand te-oi ridica
Si in foc te-oi arunca
Tu slovacule sa stii
Vei fi fara capatai

Tu in puf te-ai invartit
Pe Mine nu M-ai iubit
Chinezule muncitor
Nu-ti ajunge al tau ogor?

Eu la drum te voi porni
In lupta te voi snopi
Tu arabule bogat
Ce mult aur Eu ti-am dat

N-ai stiut sa-l pretuiesti
In foc ai sa te topesti
Evreule te-am iubit
Dar tu mult M-ai ponegrit

Putere mare ti-am dat
Si din gura te-am scuipat
Indiene ce te rugai
In genunchi te asezai

Acum te-ai modernizat
Gata in patru Te-am dat
Spaniolule insorit
La Mine nu te-ai gandit ?

Hai acum la drum pornesti
Ca sa te injumatatesti
V-am trimis un sol la mie
Ca pe voi sa va mangaie

In seama nu la-ti luat
Si mult ati mai blestemat
Cuvantul Meu na-ti crezut
Multe culte ati facut

Singuri va veti sugruma
Si pe crestin veti urma
Fiul Meu singur va fi
Pamantul va stapani

La Cruce va veti ruga
Eu pe putini voi ierta
Trinitate,Trinitate
Voi ce le-ati vazut pe toate

In curand negura va fi
Multi veti orbecai si pieri
Dar inca n-am terminat
Multe tari am luat la scuturat

Ca praful voi veti cadea
Si putini veti ramanea
Gata timpul a sunat
Eu 10 ani V-am dat

Ca voi sa va pregatiti
Si nu toti ca sa muriti
Oameni noi Eu voi crea
Ce in mine vor credea

Ca Ingerii ei vor fi
Cat in lume vor trai
Soarele si Luna noi vor fi
Pamantul roade multe va darui

Bobul de grau chip va avea
Painea nu va mai fir ea
Casa Mea mult v alumina

Pamantenii la Cruce se vor ruga
Cel Unic Slavit va fi
Pamantenii ca ingerii vor fi.

Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
Cumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate
loading...
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Despre adpres.net

Adpres Media | Adpres.net :) Fara Cenzura
Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate Cumpara Publicitate Magazin OnlineCumpara Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com